40 ANYS DEL CASAL I CARNAVAL DE TERRA ENDINS

 

 

 

 

 

 

Aquest any el C.C. de Torelló hem celebrat els 40 anys del Casal,

Hi juntament hem celebrat el dijous gras, amb una gran festa, el mati unt grup de cuines de gran categoria ens ha fet un POXERO de molta qualitat, els 70 i escaig de persones sa nan llepat els dits, molt molt bo.

La tarda un requisit de gent disfressada amb molta categoria ha animat al ball que dirigit pel grup Xarop de Nit, a sigut del a grat de tothom, i la perla de la jornada ants la posada ,la presencia del rei  REINA Carnestoltes, hi en tot moment ha fet gala de gran simpatia i animació, tots els assistents ant pogut ballar una estona amb ella, i tots junts hem fet els ball del Carnestoltes, ha la mitja part hem sortejat una TOIA,  l’afortunat ha sigut ant Ramon Colomer, També hem repartit un tall de coca de llardons i un got de cava,per tots els assistents, tinc de ressaltar que érem mes de 150.

Sols puc dir que ha sigut un dia fantàstic.

 

 

 

CAMINADA I INAUGURACIÓ UN CLIC D’ EUDALD SOLA

 

 

 

 

 

 

El dia 29 de gener hem volgut, la gent del C.C de Torelló i la Associació Gent gran amb marxa retrà homenatge el Eudald Solà i Subiranas, avia estat un dels millors especialistes en fotografia de natura del moment.

Junt amb un grup de companys dèll vàrem fer una caminada ,hi ants ensenyaran ha observar els ocells, del nostre entorn fou una autentica passada. Gracies Eudald per el legat tan ric que es as deixat.

 

 

 

CAMINADA BIGUES I RIELLS

 

 

 

 

 

Excel·lent caminada a Bigues i Riells, Molt ben organitzada i sobretot molt ben acompanyats.

 

 

BERENAR DE NADAL DEL BILLAR 2017

 

 

 

 

 

No hem volgut sé menys que altres!!!!!!!! i aquest any el grup del billar del casal hem fet unt berena de festes, també hem convidat a altres persones del casal, els que aquells moments eren per lla, ens cruspirem una bona espatlla de pernil i un bon tros de xoriç.no cal dir que ho passàrem de conya.

 

 

 

CAMINADA A SANT FELIUET I CASTELL DE SAVASSONA

 

 

 

 

 

Avui dia 19 -12 -2017- em fet una sortida pels volta‘ns del CASTELL DE SAVASSONA, encare que el dia era molt fred la sortida ha sigut fantàstica, i si pots gaudir de bona companya tot és molt més bonic.

 

 

 

86 Registres trobats

Pàgina següent »