DINAR I TORRONADA DE NADA 2018

 

Sacosta Nadal,¡¡¡¡¡¡ Al Casal vol dir fer la torronada, ames escoltar Nadales, alguna escola de la Vall, aquest any Escola Rocaprevera ,la Coral del Casal i una Coral de Vic, fabulós i divertida la seva actuació.
Però aquest any hem començat amb (escudella catalana) i carn d’olla “fabulós” bons cuiners,i un grup nombrós de persones disposades ha passareu bé,¡¡¡¡¡¡BON NADAL PER TOTHOM!!!!!!!:

 

 

 

TALLER DE DOLÇOS DE NADAL 2018

 

 

 

 

Els dies 21 i 28 vàrem fer un curs de cuina, amb l’especialitat de dolços de Nadal, la professora Dolors Carbonell, ens ensenya de manera entenedora i tota mena de detalls com confeccionar diferents tipus de dolços tan adients per aquests dies, fórem uns 25,i cada dia després de la seva elaboració els degustàvem acompanyats amb una copeta de cava, esperem ansiosos al proper curset.

 

 

 

 

 

 

SETMANA SOLIDÀRIA 2018

 

 

 

Al dia 12 de novembre comencem amb l’actuació del Play-Back del C.C. Torelló

 

 

CASTANYADA

A partí de les 5 Castanyada, entrepà de botifarra, pa, vi i xarrup de vi dols, més de 100 persones so passaren de lo més be.

Lectura en Veu alta

A les 4 de la tarda els membres del grup de lectura amb veu alta, llegiren un seguit de poemes molt adient i foren del agrat dels assistents, seguidament recital pel grup Acordionistes Diatònics del Val del Ges.

Acordionistes Diatònic de la Vall de Ges

 Tot això el dimarts dia 13, seguidament pastàs i té.

 

Cine Xocolata desfeta i Coca

Dimecres 14 = Cine Fòrum (El verano de sus Vidas) pel·lícula entrenyable, ja que mostre que mai és tard per començar nous projectes, saguidament xocolatada Xocolata del Casal “Famosa arreu dels països Catalans”.

Play-Back de Nevàs

Dijous 15 = A les 4 actuació del Play-Back de Navàs,el asistens gaudiran duna actuació còmica i divertida, com cada dia una excel·lent assistència.

Ball: pastes i cava sorteig d’un pernil i d ‘una vànova de patchwork

Divendres 16 = tarda de Ball Amb en(Pratdesaba), Molt bona actuació i la gent molt contenta, obsequiaran els assistents amb una copa de cava i pastes.
Durant tota la setmana és vengueren d’un Pernil i una Vànova de Patchwork fet pal talle solidari, seguidament és fe el sol teix, Els diners obtinguts es donen a Càritas Torelló. Des d’aquí fem una valoració molt positiva del transcurs de tota la setmana.

CAMINADA LES GAMBIRES PADRONET DE LES GAMBIRES I MONTSERRAT

 

 

 

 

 

Avui 23 d’Octubre hem fet la primera caminada del CCGGT ans hem proposat conèixer els 4 padronets de Rocapreverahi conèixer una mica la Història de la pagesia. Hem començat per les Gambires hi amb diferents setmanes mirarem de coneix als tots 4 que estant situats als 4 punts cardinals del municipi. La vintena de participants so van passar molt be.

 

 

 

 

 

 

 

 

FI DE CURS:LES REVELLES

 

 

 

 

 

El dia 13 de Juliol, la gent del Casal hem fet una “berbena fi de curs”, hem sigut prop de 70, a les 7 de la tarda hem començat amb unt Vermut variat uns musclos al vapor amb una bona salsa i una gambada espectacular, fetes a la planxa amb un raig de brandi i sal grossa, per postres llacets de la Isabel, tot acompanyat amb vi, aigua i cava, seguidament ball fins entrada la nit, ànims gent del Casal fins unt altra.

 

 

 

122 Registres trobats

Pàgina següent »