21 de desembre de 2019

DINAR DE NADAL I TORRONADA 2019

          El passat dia 17 de desembre vàrem fer la típica “Escudellada i Torronada”, esdeveniment que any rere any venim organitzant. Es va fer el tradicional menú d’escudella i carn d’olla amb coca, torrons i cava. En aquesta diada, ens van acompanyar una cinquantena de nens i nenes del col·legi Sagrats […]

 

 

 

 

 

El passat dia 17 de desembre vàrem fer la típica “Escudellada i Torronada”, esdeveniment que any rere any venim organitzant.

Es va fer el tradicional menú d’escudella i carn d’olla amb coca, torrons i cava.

En aquesta diada, ens van acompanyar una cinquantena de nens i nenes del col·legi Sagrats Cors  que ens varen cantar diferents cançons nadalenques.

També la Coral del Casal,  ens va acompanyar cantant diferents cançons del seu variat repertori.

Cal dir, que aquest any la participació de públic no va ser tan nombrosa com les darreres edicions, potser el preu en va ser el motiu, però hem d’aclarir que des de fa uns mesos l’Associació no pot fixar cap preu en tot el que fa referència al menjar, atès que tots el productes alimentaris són comprats i manipulats pels responsables del Bar-Cafeteria i són ells qui marquen els preus a cobrar. Els membres de la Junta només col·laborem en les tasques de preparació.

Fins la propera edició, US ESPEREM!!!